Hvem er Norges mest attraktive arbeidsgiver 2020?

For andre år på rad kårer Randstad og Dfind Norges mest attraktive arbeidsgiver. Kåringen er en del av Randstad Employer Brand Research, som er verdens største uavhengige HR-undersøkelse. Som verdens største HR-selskap har Randstad forsket på employer branding og problemstillinger relatert til dette i over 20 år. Det var derfor med stor suksess undersøkelsen ble lansert i Norge i 2019.

Undersøkelsen er i all hovedsak todelt. Den ene delen går ut på å kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver. Grunnlaget for kåringen er at vi har undersøkt Norges 75 største selskaper og sett på hvordan arbeidstakerne i landet oppfatter disse. Dette gjøres gjennom et grundig og dyptgående intervju. Intervjuene og metodikken er det TNS Kantar som står for, og vi har snakket med over 4000 nordmenn i alderen 18-65 år, med lik fordeling mellom begge kjønn. Selve undersøkelsen for 2020 ble gjennomført i januar.

Den andre delen av undersøkelsen består i å kartlegge drivere og atferd hos arbeidstakerne, slik at du som er leder kan få mer innsikt i forhold til hva som skal til for å stå fram som en attraktiv arbeidsgiver. Etter å ha lest rapporten vil du kunne vite mer om hva som er de rette virkemidlene for å nå ut til dine spesifikke målgrupper, hva som skal til for at de søker hos deg og hva du må gjøre for å beholde de beste ansatte. 

For å lese mer, og laste ned undersøkelsen fra 2019, klikk her

Invitasjon til å delta?

Selve arrangementet der vi kårer årets mest attraktive arbeidsgiver vil denne gangen gjennomføres digitalt den 23. juni kl 14. I år som i fjor har vi et spennende program som blir ledet av Anne Lindmo. I tillegg til kåringen av de beste selskapene er et av høydepunktene presentasjonen av Randstad Employer Brand Research rapporten for 2020, som gir en unik innsikt i hva som motiverer og driver norske arbeidstakere.

For å lese mer om arrangementet og melde deg på, klikk på knappen under. Vi håper å se deg. 

Mer info og påmelding

Christian Børresen

Markedsdirektør i Randstad og Dfind siden 2016. Har utdannelse innen pedagogikk og jus. Yrkeserfaring innen IT-ledelse, markedsføring og journalistikk. Brenner for kommunikasjon, medier og ny teknologi.