Dfind er rigget for vanskelige perioder

En vanskelig og ny hverdag krever rask omstilling, både for Dfind, kunder, konsulenter og andre samarbeidspartnere. Vi er fortsatt 100% operative og tilgjengelig, men kanskje på en litt annen måte enn tidligere, med mange ansatte på hjemmekontor. Alle våre kontorer er tilgjengelige, og du vil få tak i oss via de samme telefonnummer og de samme mailadresser.

- Dette betyr at om du vil komme i kontakt med oss vil vi alltid svare på samme måte, og du vil kunne forholde deg til samme kontaktpersoner. Er du på noen måte usikker på hvordan du selv skal forholde deg til krisesituasjonen, så stiller vi gjerne opp og gir deg noen gode råd. Dersom det skulle skje forandringer på dette skal vi holde deg fortløpende oppdatert, forteller Espen Steinsrud, national director i Dfind.

Teknologiske muligheter

Som en del av Randstad har Dfind alltid ligget langt fremme teknologisk, og vi har tilgang til verktøy som skaper en god trygghet for alle vi er i berøring med i disse krisetider. Dette gjør at vi ikke nødvendigvis trenger å møtes ansikt til ansikt, men like fullt kan gjøre jobben vår, gjennomføre møter og levere med samme kvalitet som du er vant til fra tidligere. Dette gjelder uavhengig av om du leier en IT-konsulent, gjennomfører en rekrutteringsprosess eller trenger generell bistand fra oss.

Les blant annet disse artiklene om digitale verktøy vi har god erfaring med:

Hvordan ansette når dere ikke kan møtes?

Elektronisk referansesjekk - hvordan effektivisere og sikre kvalitet.

Tiden framover

Det er vanskelig å spå hvor lenge denne krisen vil vedvare, og det er heller ikke vår jobb å spekulere i dette. Vi forholder oss hele tiden til myndighetenes råd, og tar de tiltakene som er nødvendige. Heldigvis er vi på mange måter godt rigget for en slik situasjon, noe som gjør at vi kan opprettholde normal drift selv om vi er nødt til å ta ekstra tiltak, som hjemmekontor, og begrense fysiske møter. Vår teknologiske plattform gir alle ansatte full tilgang til samtlige verktøy, så lenge de har tilgang til en pc og wi-fi.

Snakk med oss

Noe av det mest kritiske i vanskelige perioder er å sikre tilgangen til relevant kompetanse. Dette kan vi mye om, og i tillegg har vi et stort nettverk som vil kunne være nyttig.

Har du spørsmål til oss er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt når som helst. Vi forstår at situasjonen skaper usikkerhet og mange spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å gjennomføre prosjekter som du er usikker på om du har kapasitet eller evne til å ferdigstille under utfordrende forhold. Vi rådgir deg også om du har HR-spørsmål eller andre utfordringer knyttet til kompetanse og arbeidsplass. I så fall kan du klikke på knappen under, så er vi bare noen tastetrykk unna.

Kontakt oss

Christian Børresen

Markedsdirektør i Randstad og Dfind siden 2016. Har utdannelse innen pedagogikk og jus. Yrkeserfaring innen IT-ledelse, markedsføring og journalistikk. Brenner for kommunikasjon, medier og ny teknologi.